Ree Drummond radi krepak terenski ručak za ekipu kauboja koja radi na popravcima. Nosi im sendviče sa svinjskim kotletom i pečeni kukuruz s maslacem i čilijem, a za desert mini tortice od limuna i limete.
Ree Drummond za niz jela za sva doba dana koristi samo tri sastojka. Jednostavna večera sastoji se od piletine u umaku od manga, potom slijede ledena torta za desert i tri koktela.
Ree Drummond pojednostavnjuje posao s četiri sjajna recepta: od takoa s raspadnutom svinjetinom za koju je u posebnom kuhalu potrebno manje vremena nego inače do sporo kuhane irske zobi koja se priprema unaprijed za doručak.
Pionirka XIX (Pitajte me što god želite: Sve o djeci)
Ree Drummond otvara zabavnu sekciju pitanja i odgovora o djeci, a neka pitanja postavljanju njezini mali obožavatelji. Odgovori su torta s 11 kartona i ravioli na Bobbijev način, koji su dobili naziv po jednom od njezinih malih ispitivača.
Ree nam otkriva četiri recepta koji se na stolu mogu naći za manje od 40 minuta: piletina u umaku s pestom, kajunska tjestenina s povrćem, puttanesca od račića na tavi te goveđi odrezak s kineskim kupusom.
Ree uzdiže neke od svojih omiljenih recepata na n-tu potenciju. Tu su paprike punjene makaronima sa sirom, pohani kruh na žaru, pizza s pečenom piletinom te kup od lijevkastog kolača.
Ree otkriva svoje brze i ukusne recepte za tjesteninu koji će sve oduševiti. Spravlja tjesteninu s limunom, tjesteninu s odreskom na žaru i pijane špagete s crnim vinom.