![Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga](https://televio.hr/static/backdrops/116/2296116_1280.jpg)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga
S34E06 - Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Tjestenina, krumpiri i pesketarijansko)
Vanilla Ice vodi Guya u svoj omiljeni ekvadorski lokal na West Palm Beachu, na Floridi. Guy je u Minnesoti kako bi kušao domaću tjesteninu i poutine: jelo od krumpira i sira.
Dodatne informacijeEpizode
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)
Guy odlazi u Houston, u Teksasu, kako bi posjetio restoran u kojem, na jednom mjestu, nude jela iz cijelog svijeta, poput carskog mesa na latino način i karipskih goveđih repova.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Kuhanje od nule)
Na ovom putovanju Guy kuša razne specijalitete pripremljene od svježih sastojaka. U Houstonu degustira pizzu s pečenom mrkvom i sendvič s goveđim rebarcima.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Regionalni okusi)
Guy navaljuje na cajunsku jambalayu i škampe na žaru u Bendu, u Oregonu. Zatim posjećuje lokal u kojem nude kreativne koktele te peciva s piletinom i preljevom od meda i maslaca.
O emisiji
Guy Fieri je u Minneapolisu, a otkad je ondje bio posljednji put kubanska je kuhinja postala pravi hit. Poslije posjećuje prijatelje u Portlandu koji još prave lude sendviče.