Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga

S34E06 - Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Tjestenina, krumpiri i pesketarijansko)

1.7. 09:02
Food Network
23 minute

Vanilla Ice vodi Guya u svoj omiljeni ekvadorski lokal na West Palm Beachu, na Floridi. Guy je u Minnesoti kako bi kušao domaću tjesteninu i poutine: jelo od krumpira i sira.

Dodatne informacije
S34E09

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)

13.7. 13:55, Food Network, 22 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Meso za prste polizat)

Guy odlazi u Houston, u Teksasu, kako bi posjetio restoran u kojem, na jednom mjestu, nude jela iz cijelog svijeta, poput carskog mesa na latino način i karipskih goveđih repova.

S34E10

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Kuhanje od nule)

13.7. 14:17, Food Network, 23 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Kuhanje od nule)

Na ovom putovanju Guy kuša razne specijalitete pripremljene od svježih sastojaka. U Houstonu degustira pizzu s pečenom mrkvom i sendvič s goveđim rebarcima.

S34E12

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Regionalni okusi)

13.7. 15:02, Food Network, 23 minute

Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIV (Regionalni okusi)

Guy navaljuje na cajunsku jambalayu i škampe na žaru u Bendu, u Oregonu. Zatim posjećuje lokal u kojem nude kreativne koktele te peciva s piletinom i preljevom od meda i maslaca.

O emisiji

Guy Fieri je u Minneapolisu, a otkad je ondje bio posljednji put kubanska je kuhinja postala pravi hit. Poslije posjećuje prijatelje u Portlandu koji još prave lude sendviče.