![Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)](https://televio.hr/static/backdrops/281/2296281_1280.jpg)
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)
S04E07 - Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Taipei)
Andrew istražuje gastronomske klasike Tajvana, počevši s nacionalnim jelom: govedskom juhom s tjesteninom. Otkriva i najbolje lokalne poslastice, poput svinjske potrbušnice, omleta s kamenicama, variva od raka, juhe sa svinjećim okruglicama i fermentiranog tofua.
Dodatne informacijeEpizode
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Edinburgh)
Andrew predstavlja klasična jela škotskog Edinburgha. Od obilnog škotskog doručka i ljutog haggisa, do danas omiljenog plavog jastoga i škotskog viskija, Edinburgh je grad smjelih tradicija koje ne bježe od upečatljivih okusa.
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Vancouver)
Andrew predstavlja vrhunske poslastice Vancouvera u Britanskoj Kolumbiji, uključujući i suvremeni pogled na tradicionalna jela od kozica, sushi i kraljevske rakove, sve do japanskih hot-dogova i slastica od lososa.
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Detroit)
Andrew predstavlja legendarna jela koja su izgradila Detroit. Od bliskoistočne shawarme i klasika hrane za dušu do detroitske pizze i piletine, Detroit nudi niz jedinstvenih okusa!
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Seul)
Andrew predstavlja tradicionalna jela Seula. Od pikantnih variva koja liječe mamurluk i hladne heljdine tjestenine da lakše pobijedite vrućine, pa sve do slatke govedine i ljutog fermentiranog kupusa, seulska kuhinja kombinacija je tradicije i dobrih okusa.
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Bangkok)
Andrew predstavlja uzbudljive poslastice iz Bangkoka. Od pikantne juhe tom yum goong i pad Thaija, do voćnog som tama i riže s mangom, živi okusi Tajlanda osjećaju se u svakom zalogaju.
Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Sydney)
Od mekog klokanovog mesa do ukusne pavlove torte, Andrew nas upoznaje sa slatkim i ukusnim jelima australskog Sydneya. Moderan pristup klasičnim jelima pretvara zasitne mesne pite, pečenja i slatke jastoge u jela omiljena među svima.
O emisiji
Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.