Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice: Ponešto za svakoga
S33E08 - Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXXIII (Do guše)
Guy putuje na Aljasku kako bi probao mesnu štrucu od 25 sastojaka. Posjećuje i restoran specijaliziran za čistu hranu i lokalne sastojke u Južnoj Dakoti.
Dodatne informacijeEpizode
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Mamina kuhinja)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Mamina kuhinja)
Na ovom putovanju Guy Fieri jede izravno iz mamine kuhinje. U Boulderu majka i sin poslužuju kineske specijalitete kao što su rezanci dan dan i peciva na pari.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Slasna otkrića)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Slasna otkrića)
Na ovom putovanju Guy Fieri pronalazi iznenađujuća kulinarska otkrića. U Columbusu u Ohiu lokal skriven u samoposluzi poslužuje nepalsko-tibetske specijalitete.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Ptica i govedo)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Ptica i govedo)
Guy Fieri putuje po zemlji i pronalazi fantastična jela od peradi i govedine. U Longmontu lokal poslužuje svoje specijalitete od pohane piletine uz jedinstveni chicharron.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Sve vrste utjehe)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Sve vrste utjehe)
Ovaj put Guy Fieri uživa u raznim domaćim jelima za dobro raspoloženje. U Phoenixu otkvačeni lokal slaže hrpe krumpirića s roštilja te poslužuje chilaquiles na novi način. U Boulderu picerija bogato nadijeva tijesto i mašinu za mljevenje mesa.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Valjamo se u tijestu)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Valjamo se u tijestu)
Na ovom putovanju Guy Fieri isprobava jela s dinamitnim tijestom. U Mesi pravi havajski lokal poslužuje otočne specijalitete, uključujući mesno pecivo, a u Tucsonu jedan restoran radi golemi sočni sendvič.
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Međunarodna zavjera)
Zalogajnice, drive-in restorani i gostionice XXVIII (Međunarodna zavjera)
Guy Fieri putuje uzduž i popreko Amerike u potrazi za međunarodnom kuhinjom. U Dallasu otkvačeni tajlandski restoran poslužuje rezance, curry i salatu od zelene papaje. U Miamiju latinoamerički restoran nudi empanade i jedinstveni sendvič od banana.
O emisiji
Guy Fieri je u Minneapolisu, a otkad je ondje bio posljednji put kubanska je kuhinja postala pravi hit. Poslije posjećuje prijatelje u Portlandu koji još prave lude sendviče.