Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

S05E10 - Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Prag)

16.4. 15:25
Food Network
22 minute

Andrew Zimmern dolazi u Prag u Češkoj, pravi raj za ljubitelje piva. Lokalna kuhinja bogata je krepkim jelima, poput svinjskog bunceka mariniranog u pivu, juhe od gljiva, slastica od šljiva i bezbrojnih knedli.

Dodatne informacije
S07E04

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Okrug Door)

10.6. 23:10, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Okrug Door)

Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za najlegendarnijim jelima koja definiraju neku lokaciju. Usput otkriva tajne i priče koje se skrivaju iza njih.

S07E08

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Cape Cod)

10.6. 23:32, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Cape Cod)

Andrew Zimmern istražuje bogatu kulinarsku ponudu Cape Coda. Od prženih školjaka do tek ulovljenog bakalara, plodova mora kuhanih na algama i sladoleda od brusnica, gastronomska scena ovog poluotoka u saveznoj državi Massachusetts pravi je razlog za uživanje.

S07E09

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Jersey Shore)

11.6. 23:10, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Jersey Shore)

Andrew otkriva sve ono najukusnije što obalni dio države New Jersey ima za ponuditi. Od slano-slatkih poslastica do pite od rajčice i talijanskih sendviča, lokalna kulinarska scena pravi je raj za okusne pupoljke.

S07E10

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (New Jersey)

11.6. 23:32, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (New Jersey)

Andrew Zimmern upoznaje domišljata i šarolika jela savezne države New Jersey. Od brazilske mesne gozbe do bogatog variva od plodova mora, i od hotdoga punjenog krumpirom do marinirane dominikanske svinjetine, kuhinja New Jerseya uistinu je raznovrsna.

S07E12

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Denver)

12.6. 23:10, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Denver)

Andrew istražuje kulinarsku ponudu Denvera u saveznoj državi Colorado. Od klasične divljači do specifičnog zelenog umaka od čilija nastalog pod utjecajem meksičke kuhinje, Denver je postao regionalno središte s bogatom ponudom vrhunske hrane.

S07E13

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (London - još jedan zalogaj)

12.6. 23:32, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (London - još jedan zalogaj)

Andrew predstavlja legendarna britanska jela te etnički šaroliku ponudu koja je London učinila jednim od svjetskih kulinarskih središta, od skromne pastirske pite i raskošnog bifteka Wellington do užarenog šiš-kebaba i ukusne jamajčanske piletine.

S07E14

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Škotsko visočje)

13.6. 23:10, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Škotsko visočje)

Andrew istražuje bogatu gastronomsku ponudu Škotskog visočja, od krte govedine i slasnih podatnih školjaka do praktičnih mesnih pita i dimljenog lososa.

S07E15

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Nova Škotska)

13.6. 23:32, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Nova Škotska)

Vrhunski kuhar Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za najukusnijim i najslavnijim jelima specifičnim za pojedine regije. Otkriva tajne i priče u pozadini legendarnih poslastica.

S07E16

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Quebec)

14.6. 23:10, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Quebec)

Andrew istražuje kreativna i rustikalna jela kanadskog Quebec Cityja. Taj je grad, koji se razvio pod utjecajem francuskih i engleskih naseljenika, bogat šarmom, restoranima, krepkom hranom i obiljem sirupa od javora.

S07E17

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Porto)

14.6. 23:32, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Porto)

Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za legendarnim jelima koja definiraju neku lokaciju. Otkriva tajne i priče koje se kriju iza njih.

Dostupno za 17 sati
S07E18

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Frankfurt)

17.6. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Frankfurt)

Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za legendarnim jelima koja definiraju neku lokaciju. Otkriva tajne i priče koje se kriju iza njih.

Dostupno za 17 sati
S07E19

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Toskana)

17.6. 15:47, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Toskana)

Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za legendarnim jelima koja definiraju neku lokaciju. Otkriva tajne i priče koje se kriju iza njih.

Dostupno za 1 dan
S07E20

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Genova)

18.6. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Genova)

Andrew Zimmern putuje svijetom u potrazi za legendarnim jelima koja definiraju neku lokaciju. Otkriva tajne i priče koje se kriju iza njih.

Dostupno za 1 dan
S07E21

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Emilia-Romagna)

18.6. 15:47, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Emilia-Romagna)

Andrew Zimmern istražuje pokrajinu Emilia-Romagna u Italiji. Kušat će neke kulinarske klasike iz Bologne, poput mortadele, parmezana Reggiano i tortelina.

Dostupno za 2 dana
S07E22

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Pariz - još jedan zalogaj)

19.6. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Pariz - još jedan zalogaj)

Andrew Zimmern vraća se u europski centar mode, umjetnosti i hrane - Pariz. Pronalazi najbolje restorane i kuša jela poput svježeg tartarskog bifteka.

Dostupno za 2 dana
S07E23

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Lyon)

19.6. 15:47, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Lyon)

Andrew Zimmern istražuje legendarnu i bezvremensku kuhinju Lyona u Francuskoj. Taj grad poznat je po ukusnim jelima poput pohanih goveđih tripica i ružičastih pralina.

Dostupno za 3 dana
S07E24

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Alsace)

20.6. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta VII (Alsace)

Andrew Zimmern otkriva alzaška jela nadahnuta Francuskom i Njemačkom. Uživat će u rustikalnim okusima s lokalnim sastojcima poput kiselog kupusa.

O emisiji

Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.