Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

S05E10 - Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Prag)

16.4. 15:25
Food Network
22 minute

Andrew Zimmern dolazi u Prag u Češkoj, pravi raj za ljubitelje piva. Lokalna kuhinja bogata je krepkim jelima, poput svinjskog bunceka mariniranog u pivu, juhe od gljiva, slastica od šljiva i bezbrojnih knedli.

Dodatne informacije
Dostupno za 6 dana
S04E03

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (San Diego)

10.5. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (San Diego)

Andrew predstavlja suncem okupanu kuhinju San Diega. Taj je opušteni grad poznat po meksičkim utjecajima, vidljivim u ribljim tacosima, tostadama s hobotnicom, filipinskoj piletini, golemim buritosima i omiljenoj domaćoj salati.

Dostupno za 6 dana
S04E06

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Nashville)

10.5. 15:47, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Nashville)

Andrew istražuje country klasike Nashvillea, poput pikantne piletine i pite od kukuruzna brašna. Među drugim lokalnim poslasticama su ukusni svinjeći kotleti, božanstveni keksi preliveni umakom te roštilj toliko ukusan da ćete od njega propjevati!

Dostupno za 9 dana
S04E07

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Taipei)

13.5. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Taipei)

Andrew istražuje gastronomske klasike Tajvana, počevši s nacionalnim jelom: govedskom juhom s tjesteninom. Otkriva i najbolje lokalne poslastice, poput svinjske potrbušnice, omleta s kamenicama, variva od raka, juhe sa svinjećim okruglicama i fermentiranog tofua.

Dostupno za 9 dana
S04E08

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Ho Ši Min)

13.5. 15:47, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Ho Ši Min)

Andrew otkriva kuhinju po kojoj je grad Ho Ši Min poznat, od omiljene ulične hrane, puževa, do legendarnog sendviča bahn mi. Taj užurbani grad uživa i u ukusnoj usitnjenoj riži, krepkoj juhi od kozica te hrskavim proljetnim rolicama.

Dostupno za 10 dana
S04E09

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Pittsburgh)

14.5. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Pittsburgh)

Andrew istražuje omiljena jela Pittsburgha - postojbine ribljeg sendviča od četvrt kilograma! Taj je radnički grad izgrađen na krepkim receptima kao što su kielbasa, punjeni kupus i pierogi, a sve se to poslužuje uz prilog pomfrita.

Dostupno za 10 dana
S04E11

Managua

14.5. 15:47, Food Network, 23 minute

Managua

Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.

Dostupno za 11 dana
S04E13

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Beč)

15.5. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Beč)

Andrew upoznaje kozmopolitsku kuhinju Beča i uživa u sacher-torti, austrijskom desertu koji datira iz 19. stoljeća! Probat će i tradicionalne šnicle, kobasice frankfurter i druge klasike u kojima su uživali i carevi i smrtnici.

Dostupno za 11 dana
S04E15

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Rim)

15.5. 15:47, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Rim)

Andrew istražuje gastronomsku ponudu Rima, uključujući artičoke pržene u dubokom ulju, špagete alla carbonara i pizzu tonda. Svako jelo u sebi krije povijest dugu stotinama godina, tijekom kojih su se razvila u današnje ukusne klasike.

Dostupno za 12 dana
S04E16

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Dubai)

16.5. 15:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Dubai)

Andrew otkriva raznovrsne delicije supermodernog Dubaija, poput mariniranih mesnih kebaba, egipatskog jela s izvorištem u drevnoj prošlosti i halwe, slastice s okusom ružine vodice koja je pravi simbol cijele regije.

Dostupno za 12 dana
S04E17

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Cleveland)

16.5. 15:47, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Cleveland)

Na jelovniku su stari klasici, a Andrew nam otkriva najpoznatija jela Clevelanda, od ribe pripremljene u pivu i prženih kuglica kiselog kupusa do poljskog sendviča s kobasicom i pomfritom.

O emisiji

Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.