Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)

S05E04 - Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Reykjavik)

11.4. 15:25
Food Network
22 minute

Andrew predstavlja tradicionalna jela islandske metropole. Od usoljenog bakalara i janjećih hrenovki uz obilje dodataka do reskog i kremastog skyra, kulinarska ponuda Reykjavika živopisna je, ekscentrična i bogata poviješću jednako kao i sam grad.

Dodatne informacije
S05E22

Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Milano)

24.4. 23:10, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Milano)

Od rižota sa šafranom i krepke minestrone juhe do čudesno pahuljastog, voćnog panettone kolača, Andrew Zimmern pokazuje zašto su bogata i profinjena jela iz Milana zauzela svoje zasluženo mjesto u svijetu kulinarstva.

S05E23

Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Napulj)

24.4. 23:32, Food Network, 23 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Napulj)

Napulj je možda grad u kojemu je rođena pizza, ali istovremeno je i postojbina ukusnih tradicionalnih jela. Od slastica s ricottom i sušenim voćem do mesnog ragua i pirjane hobotnice, Andrew pokazuje zašto je Napulj uistinu ukusno odredište.

S05E24

Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Peking)

25.4. 22:25, Food Network, 22 minute

Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Peking)

Od hrskavih palačinki do dubokih zdjela punih podatnih rezanaca, te od nježne pekinške patke do pikantnih sendviča s magarećim mesom, pekinška kuhinja suvremena je senzacija prožeta poviješću i dostojna carske tradicije.

O emisiji

Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.