Bizarna hrana: ukusna odredišta IV (Managua)
S05E04 - Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Reykjavik)
Andrew predstavlja tradicionalna jela islandske metropole. Od usoljenog bakalara i janjećih hrenovki uz obilje dodataka do reskog i kremastog skyra, kulinarska ponuda Reykjavika živopisna je, ekscentrična i bogata poviješću jednako kao i sam grad.
Dodatne informacijeEpizode
Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Milano)
Od rižota sa šafranom i krepke minestrone juhe do čudesno pahuljastog, voćnog panettone kolača, Andrew Zimmern pokazuje zašto su bogata i profinjena jela iz Milana zauzela svoje zasluženo mjesto u svijetu kulinarstva.
Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Napulj)
Napulj je možda grad u kojemu je rođena pizza, ali istovremeno je i postojbina ukusnih tradicionalnih jela. Od slastica s ricottom i sušenim voćem do mesnog ragua i pirjane hobotnice, Andrew pokazuje zašto je Napulj uistinu ukusno odredište.
Bizarna hrana: ukusna odredišta V (Peking)
Od hrskavih palačinki do dubokih zdjela punih podatnih rezanaca, te od nježne pekinške patke do pikantnih sendviča s magarećim mesom, pekinška kuhinja suvremena je senzacija prožeta poviješću i dostojna carske tradicije.
O emisiji
Andrew u Managui otkriva hranu koju jednostavno morate probati. Od jela od kuhane govedine po nazivu baho do hrskave salate posute svinjskom kožicom poznate kao vigaron, nikaragvanski glavni grad odiše tradicionalnim okusima.