Brak na prvu (SAD)

Brak na prvu (SAD)

S01E05 - Brak na prvu (SAD) (5)

19.3. 10:30
RTL
55 minutes

Pripremite se jer stigla je američka verzija omiljenog zabavnog showa! Šest samaca koji nisu uspjeli pronaći ljubav svog života, pristali su na najradikalniji korak: vjenčat će se s potpunim neznancem. Parovi se prvi put sreću na svadbenoj ceremoniji pred obitelji i prijateljima, a do samog čina neće znati ni partnerovo ime. Hoće li svi imati hrabrosti izgovoriti riječ "uzimam" potpunom strancu? Kako će se parovi snaći u novoj životnoj ulozi i tko će od njih prebroditi sve prepreke, pratite svakog dana u novoj epizodi.

More information

Episodes

S01E07

Brak na prvu (SAD) (dokumentarna serija)

25.3. 10:25, RTL, 65 minutes

Brak na prvu (SAD) (dokumentarna serija)

Čini se kako su svi dečki puno više zagrijani za odnos nego djevojke. Marinko i Valentina ići će na rafting poslije čega će obaviti iskreni razgovor kad će ona priznati da ga gleda samo kao prijatelja. No on smatra da to nije točno. S druge strane, Luka je pomalo razočaran odnosom s Nadijom pa će je pitati sjedi li na dva stolca. Kod Lidije i Alena i dalje sve prolazi u velikoj napetosti, a njegovi će odgovori nju u potpunosti izbaciti iz takta, naročito kad krene pričati o svojim bivšim vezama. S druge strane, obje Gordane uživaju u odnosima sa svojim partnerima - Dejanom i Milanom. No koliko dugo?

S01E08

dokumentarna serija

25.3. 11:30, RTL, 60 minutes

dokumentarna serija

Nadia i Luka počinju se sve više otvarati jedno drugome i postaju sve prisniji, što je rezultiralo i prvim poljupcem, a večeras će Nadia izazivati Luku i testirati njegove fizičke granice.I dok kod njih vlada harmonija i ljubavna strast se budi, kod Lidije i Alena bit će poprilično burno jer će Alen dovesti Lidiju do ruba, a ona će doslovno - puknuti!

S01E09

Brak na prvu (SAD) (9)

26.3. 10:25, RTL, 60 minutes

Brak na prvu (SAD) (9)

U prvoj ovotjednoj epizodi, kandidati se okupljaju na zajedničkoj večeri na kojoj će komentirati svoje odnose. No prisutnost drugih osoba samo će dodatno dignuti tenzije pa će tako Nikolina Adamu nekoliko puta ponoviti kako nije muškarac za nju i da joj nije drag te kako nema smisla da se trudi. S druge strane, čini se da je ona bacila oko na jednog drugog kandidata. Iako se Alen pribojavao hoće li se Lidija uopće pojaviti na zajedničkoj večeri, ona je nakon tri dana boravka u hotelu, gdje je otišla kako bi se udaljila od Alena, ipak došla na večeru na kojoj će pred svima pokušati objasniti koji su razlozi neslaganja s Alenom.Luka i Nadia imaju uspona i padova, a Lukino objašnjenje sviđa li mu se supruga i u kojem kontekstu izazvat će zaprepaštenje drugih parova.

S01E10

Brak na prvu (SAD) (reality)

26.3. 11:25, RTL, 60 minutes

Brak na prvu (SAD) (reality)

Nakon što su se svi parovi okupili na prvoj zajedničkoj večeri i međusobno upoznali, slijedi i njihov prvi razgovor s ekspertima Borisom Blažinićem, Ingrid Divković i Itom Štefanek. Kroz razgovor sa stručnjacima parovi će moći otvoreno reći što im smeta ili nedostaje u braku, a nakon toga će donijeti i konačnu odluku - ostaju li u vezi ili odlaze iz showa. Dan odluke unijet će nervozu među sve parove, a dečki će biti pod većim pritiskom jer ih jako zanima koju su odluku donijele njihove supruge.

Available in 2 days
S01E11

Brak na prvu (SAD) (11)

1.4. 10:00, RTL, 60 minutes

Brak na prvu (SAD) (11)

Dovoljan je sam jedan spoj! Neke osobe čitav život traže pravog partnera za sebe, a tri para iz realityja “Brak na prvu”, prema savjetima stručnjaka za brak, odlučili su se na veliki korak već nakon jednog susreta. U prve tri sezone, psiholog, doktor Joseph Cilona, seksolog, doktor Logan Levkoff te sociologinja, doktorica Pepper Schwarts, humanist Greg Epstein te od četvrte sezone pastor i bračni savjetnik, Calvin Roberson te komunikacijska i stručnjakinja za romantične veze, Rachel DeAlto, spojili su tri para za koja vjeruju da imaju šanse ostati zajedno. Oni nakon prve bračne noći u hotelu odlaze na bračno putovanje, a nakon povratka kući žive zajedno osam tjedana te nakon toga odlučuju žele li ostati zajedno ili se razdvojiti. Uspješna američka reality serija, koja se prikazivala na FYI, A&E te Lifetime kanalu, inačice je danske uspješnice “Gift Ved Første Blik”. Do danas je prikazano sedam sezona te su snimljeni spin-offovi “Married at First Sight: Honeymoon Island” i “Married at First Sight: Happily Ever After”, što dovoljno govori koliko serija zabavlja američke gledatelje. Spomenimo da je dvadeset i jedan par do sada bio izabran za ovaj eksperiment, 15 parova je ostalo zajedno nakon 8 tjedana, a 5 parova i danas je u braku!

Available in 3 days
S01E14

Brak na prvu (14)

2.4. 11:00, RTL, 60 minutes

Brak na prvu (14)

U današnjoj epizodi parovi će riješiti probleme koji ih već neko vrijeme muče, a raspast će se i naizgled najbolja veza - ona Gordane i Dejana.S druge strane, Nikolina počinje gajiti osjećaje prema Adamu i ponovno priznaje da joj je on jako zgodan i privlačan, a Nadia postaje ljubomorna na Nikolinu zbog njezinog komentara kako je i Luka zgodan dečko.

S01E23

Brak na prvu (23)

29.3. 19:30, RTL Living, 75 minutes

Brak na prvu (23)

Prije samog odlaska na druženje Lidija i Alen još će se jednom verbalno prepirati i ponovno neće nedostajati grubih riječi. Zbog toga će stručnjaci prije razgovara sa svim parovima izdvojiti njih dvoje kako bi im pokušali reći u čemu griješe, no pitanje je hoće li oni to htjeti poslušati. Stručnjaci će pokušati od Marinka doznati zašto se ponekad ponaša djetinjasto, a od Goge i Milana ima li šanse da njihov odnos preraste u nešto više od prijateljstva. Nikolina će prvi put suočiti Adama s njegovim ponašanjem i pitati ga je li ona doista kriva za sve. Nadia će Luki prirediti iznenađenje, ali i ne sluti da se to Luki neće svidjeti pa će čak odbiti i zagrljaj pomirenja.

About show

Dovoljan je sam jedan spoj!
Neke osobe čitav život traže pravog partnera za sebe, a tri
para iz realityja “Brak na prvu”, prema savjetima stručnjaka za
brak, odlučili su se na veliki korak već nakon jednog susreta. U
prve tri sezone, psiholog, doktor Joseph Cilona, seksolog, doktor
Logan Levkoff te sociologinja, doktorica Pepper Schwarts,
humanist Greg Epstein te od četvrte sezone pastor i bračni
savjetnik, Calvin Roberson te komunikacijska i stručnjakinja za
romantične veze, Rachel DeAlto, spojili su tri para za koja
vjeruju da imaju šanse ostati zajedno. Oni nakon prve bračne noći
u hotelu odlaze na bračno putovanje, a nakon povratka kući žive
zajedno osam tjedana te nakon toga odlučuju žele li ostati
zajedno ili se razdvojiti. Uspješna američka reality serija, koja
se prikazivala na FYI, A&E te Lifetime kanalu, inačice je
danske uspješnice “Gift Ved Første Blik”. Do danas je prikazano
sedam sezona te su snimljeni spin-offovi “Married at First Sight:
Honeymoon Island” i “Married at First Sight: Happily Ever
After”, što dovoljno govori koliko serija zabavlja američke
gledatelje. Spomenimo da je dvadeset i jedan par do sada bio
izabran za ovaj eksperiment, 15 parova je ostalo zajedno nakon 8
tjedana, a 5 parova i danas je u braku!