Dadilja

Dadilja

S05E20 - Episode 21

4.7. 19:55
RTL Kockica
31 minuta

Pod pritiskom svoje obitelji, Maxwell želi da Fran potpiše predbračni ugovor. Međutim, premda ju je na to pripremio kupnjom skupocjenih darova, ne može se prisiliti da joj postavi to pitanje, ali nakon što Fran naposljetku sazna istinu, ona je uvrijeđena i povrijeđena, posebice klauzulom koja je obvezuje na to da održava umjerenu tjelesnu težinu.

Dodatne informacije
Dostupno za 1 dan
S01E01

Dadilja (4)

23.7. 19:55, RTL Kockica, 25 minuta

Dadilja (4)

Maggie ima spoj s Eddijem, a g. Sheffield uvjeri Fran da ide s njom. Kad Eddie pokaže interes za Fran, Maggie se naljuti na nju što joj je ukrala dečka. Fran obeća da će ostaviti Eddieja i poštovati ženski kod časti), no ispostavi se da je Eddie samo htio iskoristiti Fran kako bi g. Sheffieldu dala njegov životopis. U međuvremenu, od g. Sheffielda C.C. dobije psa za rođendanski poklon, no čini se da se psu više sviđa Fran od nove gazdarice.

O emisiji

Dok je preklinjala Fran da ne rodi blizance dok su zaglavljene u dizalu, C. C. je odlučila odgovoriti Nilesu na njegovu prosidbu. Premda su joj Franini vriskovi to otežavali, C. C. je Nilesu uspjela reći da pristaje udati se za njega. Međutim, nakon što Niles pokaže iznimnu snagu da bi otvorio vrata dizala i izvukao C. C., Maxwell ne uspijeva izvući Fran prije negoli se vrata ponovno zatvore, ali nakon što naposljetku uspije spasiti svoju ženu, Maxwell je vozi u bolnicu gdje svi nervozno iščekuju rođenje blizanaca. U međuvremenu, nakon Nilesove prosidbe, C. C. se ne može riješiti osjećaja mučnine.
Fran se zaposli kao dadilja za bogatu obitelj Sheffield nakon što dobije otkaz u salonu vjenčanica u vlasništvu njezina zaručnika.