Dva i pol muškarca

Dva i pol muškarca

S05E12 - Two and a Half Men

12.2. 14:10
RTL 2
25 minuta

Rose (stalna gostujuća zvijezda Melanie Lynskey), Charliejeva ljupka obožavateljica, vratila se iz Engleske i na neobičan se način brine za veoma bolesnog Charliejea.

Dodatne informacije
S05E16

Dva i pol muškarca V (16)

14.2. 14:15, RTL 2, 25 minuta

Dva i pol muškarca V (16)

Alan entuzijastično planira Evelynino vjenčanje za njezina bogatog zaručnika Teddyja, a Charlie neumorno progoni svoju buduću polusestru i Teddyjevu uvrnutu kćer Courtney (stalna gostujuća zvijezda Jenny McCarthy). Rose čak savjetuje Charlieja glede uhođenja.

S05E17

Dva i pol muškarca V (17)

14.2. 14:40, RTL 2, 25 minuta

Dva i pol muškarca V (17)

CSI ekipa istražuje tajanstvenu smrt koja se zbila u Charliejevoj kući tijekom Evelynina i Teddyjeva vjenčanja. George Eads (CSI) pojavljuje se na vjenčanju.

S05E18

Dva i pol muškarca V (18)

15.2. 13:55, RTL 2, 30 minuta

Dva i pol muškarca V (18)

Charlieja počinje privlačiti Angie (gostujuća zvijezda Susan Blakely; Bogat čovjek, siromašan čovjek), starija žena koja piše knjige o samopomoći. U međuvremenu, Alan i Jake svađaju se oko školske zadaće.

S05E19

Dva i pol muškarca V (19)

15.2. 14:25, RTL 2, 25 minuta

Dva i pol muškarca V (19)

Charliev odnos s Angie nađe se pred izazovom, nakon što upozna zaručnicu njenog sina (Virginia Williams), i postaje svjestan da mu to nije prvi put. Alan pokušava natjerati Jakea da uči za ispit iz matematike, ali Jakeu su druge stvari na pameti.

O emisiji

Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je zajedničko, osim straha i neugode koju donosi njihova dominantna, hladna i iritantna gospođa majka Evelyn Harper (Holland Taylor). Alan je opsesivno uredni kiropraktičar kojeg je ostavila žena, a Charlie je uspješni kompozitor jinglova i predani ženskar koji živi u kući na plaži, vozi Mercedes, ne ustaje prije podneva i skoro da nema poroka koji bi njemu bio stran. Charlie svom lagano luzerskom bratu i njegovom sinu Jakeu (Angus T. Jones), lijenom, pomalo zlovoljnom, ali ipak simpatičnom klincu ovisnom o hrani, pruži „privremeni“ krov nad glavom, dok se malo ne snađu i oporave od traumatične rastave. Kao dodatna oprema uz podstanarstvo, u njihove živote ući će i Berta (Conchata Ferrell), radišna i dominantna domaćica redovito održava, ne samo Charlievu kuću, nego i njegove odnose s bratom i nećakom, te briljantno manipulativna i pomalo luda susjeda Rose (Marin Hinkle) koja im neće dati mira. Kada se u istu kuću stavi smotani otac, lukavi klinac i njegov brižni, nemogući stric, koji nikako i nikome ne bi trebao predstavljati uzor, vrhunska zabava je zagarantirana!