Dva i pol muškarca

Dva i pol muškarca

S10E08 - Dva i pol muškarca X (8)

21.11. 22:30
RTL 2
20 minuta
Romantični

Računica je jednostavna… 2 muškarca + 1 dijete = 0 odraslih! Za one koji još ne znaju, serija „Dva i pol muškarca“ prikazuje život dvojice braće, sina/nećaka i mnoštva žena koje ih okružuju. Točnije, Charlie Harper (Charlie Sheen) dobrostojeći je neženja s kućom na obali, Mercedesom u garaži i znanjem vještog ophođenja sa ženama. Ali njegov opušteni život u Malibuu ometaju njegov ukočeni i napeti brat Alan (Jon Cryer) i Alanov sin Jake (Angus T. Jones), koji već godinama žive kod njega. Unatoč kompleksnosti njihovih života i njihovim međusobnim napetim odnosima, Charlie i Alan jedno imaju zajedničko: obojica vole Jakea i žele mu samo najbolje. Zato uspijevaju stvoriti malu obiteljsku zajednicu u kojoj bi svatko od njih mogao postati bolji čovjek. Ovaj uspješan spoj odlične glumačke postave, jednostavnosti i urnebesnog scenarija koji na humorističan način pristupa svakodnevnim temama odraslih ljudi kao što su odnos između muškaraca i žena, seks, rastave, samohrani roditelji, bratski odnosi, majke, zamjenske obitelji, novac i, što je najvažnije, ljubav, već godinama uveseljava publiku diljem svijeta! U SAD-u svaku sezonu gleda sve više ljudi, zbog čega je više oglasa u reklamnim blokovima unutar epizoda, a glavnim se glumcima povećava honorar. U šestoj sezoni glumac Charlie Sheen zarađivao je i do milijun dolara po epizodi, dok su njegov televizijski brat i nećak dobivali nešto manje - Jon Cryer je na bankovni račun dobivao po 550 tisuća dolara po epizodi, a Angus T. Jones i do 300 tisuća dolara po epizodi, čime je postao najbolje plaćeni klinac u Hollywoodu. Seriju je prepoznala i struka, pa je na održanoj dodijeli Emmyja nagradila glumca Jona Cryera kipićem za najboljeg sporednog glumca.

Dodatne informacije
S10E19

Dva i pol muškarca X (19)

27.11. 14:00, RTL 2, 25 minuta

Dva i pol muškarca X (19)

Momci divljaju! Walden i Alan pokušaju razvedriti usamljenoga Herba, ali na kraju malo pretjeraju.

S10E20

Dva i pol muškarca X (20)

27.11. 14:25, RTL 2, 30 minuta

Dva i pol muškarca X (20)

Kad Jake prevari djevojku Tammy s njezinom 18-godišnjom kćeri Ashley, Alan i Walden nađu se u nezgodnoj situaciji.

S10E21

Dva i pol muškarca X (21)

28.11. 14:00, RTL 2, 25 minuta

Dva i pol muškarca X (21)

Alan je očajan kad Lyndsey prekine s njim. Walden se mora snaći i pomoći mu da opet stane na noge.

S10E22

Dva i pol muškarca X (22)

28.11. 14:25, RTL 2, 25 minuta

Dva i pol muškarca X (22)

Walden deprimiranog Alana potakne da promijeni izgled i opet počne izlaziti sa ženama. Alan se suoči s moralnom dilemom kad privuče udanu ženu.

S10E23

Dva i pol muškarca X (23)

29.11. 14:05, RTL 2, 25 minuta

Dva i pol muškarca X (23)

Iako je Walden s 22-godišnjim komadom, više ga privlači njezina iskusna baka Linda. Alan i Jake odlaze na putovanje da se zbliže kao otac i sin.

O emisiji

Romantični

Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je zajedničko, osim straha i neugode koju donosi njihova dominantna, hladna i iritantna gospođa majka Evelyn Harper (Holland Taylor). Alan je opsesivno uredni kiropraktičar kojeg je ostavila žena, a Charlie je uspješni kompozitor jinglova i predani ženskar koji živi u kući na plaži, vozi Mercedes, ne ustaje prije podneva i skoro da nema poroka koji bi njemu bio stran. Charlie svom lagano luzerskom bratu i njegovom sinu Jakeu (Angus T. Jones), lijenom, pomalo zlovoljnom, ali ipak simpatičnom klincu ovisnom o hrani, pruži „privremeni“ krov nad glavom, dok se malo ne snađu i oporave od traumatične rastave. Kao dodatna oprema uz podstanarstvo, u njihove živote ući će i Berta (Conchata Ferrell), radišna i dominantna domaćica redovito održava, ne samo Charlievu kuću, nego i njegove odnose s bratom i nećakom, te briljantno manipulativna i pomalo luda susjeda Rose (Marin Hinkle) koja im neće dati mira. Kada se u istu kuću stavi smotani otac, lukavi klinac i njegov brižni, nemogući stric, koji nikako i nikome ne bi trebao predstavljati uzor, vrhunska zabava je zagarantirana!