Two and a Half Men

Two and a Half Men

S10E09 - Dva i pol muškarca X (9)

26.5. 22:50
RTL 2
20 minutes
Romantic

Računica je jednostavna… 2 muškarca + 1 dijete = 0 odraslih! Za one koji još ne znaju, serija „Dva i pol muškarca“ prikazuje život dvojice braće, sina/nećaka i mnoštva žena koje ih okružuju. Točnije, Charlie Harper (Charlie Sheen) dobrostojeći je neženja s kućom na obali, Mercedesom u garaži i znanjem vještog ophođenja sa ženama. Ali njegov opušteni život u Malibuu ometaju njegov ukočeni i napeti brat Alan (Jon Cryer) i Alanov sin Jake (Angus T. Jones), koji već godinama žive kod njega. Unatoč kompleksnosti njihovih života i njihovim međusobnim napetim odnosima, Charlie i Alan jedno imaju zajedničko: obojica vole Jakea i žele mu samo najbolje. Zato uspijevaju stvoriti malu obiteljsku zajednicu u kojoj bi svatko od njih mogao postati bolji čovjek. Ovaj uspješan spoj odlične glumačke postave, jednostavnosti i urnebesnog scenarija koji na humorističan način pristupa svakodnevnim temama odraslih ljudi kao što su odnos između muškaraca i žena, seks, rastave, samohrani roditelji, bratski odnosi, majke, zamjenske obitelji, novac i, što je najvažnije, ljubav, već godinama uveseljava publiku diljem svijeta! U SAD-u svaku sezonu gleda sve više ljudi, zbog čega je više oglasa u reklamnim blokovima unutar epizoda, a glavnim se glumcima povećava honorar. U šestoj sezoni glumac Charlie Sheen zarađivao je i do milijun dolara po epizodi, dok su njegov televizijski brat i nećak dobivali nešto manje - Jon Cryer je na bankovni račun dobivao po 550 tisuća dolara po epizodi, a Angus T. Jones i do 300 tisuća dolara po epizodi, čime je postao najbolje plaćeni klinac u Hollywoodu. Seriju je prepoznala i struka, pa je na održanoj dodijeli Emmyja nagradila glumca Jona Cryera kipićem za najboljeg sporednog glumca.

More information
S10E14

Dva i pol muškarca X (14)

1.6. 14:45, RTL 2, 20 minutes

Dva i pol muškarca X (14)

Veza Alana i Lyndsey dođe u krizu kad joj on ne želi dati ključ od kuće. Walden, Billy i Herb žale se na žene i veze. Lyndseyn ginekolog dr. Steven Staven pozove ju na spoj.

S10E15

Dva i pol muškarca X (15)

1.6. 15:05, RTL 2, 25 minutes

Dva i pol muškarca X (15)

Alan se zabrine kad se Jake vrati kući s Tammy, svojom 36-godišnjom djevojkom u koju je ludo zaljubljen. Walden se muči da Alan ne dozna njegovu tajnu.

S10E16

Dva i pol muškarca X (16)

2.6. 14:45, RTL 2, 25 minutes

Dva i pol muškarca X (16)

Walden je u depresiji jer je na Valentinovo sam te pokušava nagovoriti Kate da mu da još jednu šansu. Alanovi planovi za Valentinovo s Lyndsey izjalove se.

S10E17

Dva i pol muškarca X (17)

2.6. 15:10, RTL 2, 25 minutes

Dva i pol muškarca X (17)

Walden sretne bivšu ženu Bridget na druženju samaca i razgovaraju o tome da opet budu zajedno. Ali Alan misli da bi ona Waldenu možda samo štetila.

S10E18

Dva i pol muškarca X (18)

5.6. 14:40, RTL 2, 25 minutes

Dva i pol muškarca X (18)

Alan se odseli kad se s Waldenom posvađa zbog pokvarenoga tostera. Kad se Alan doseli Herbu, Waldenu je žao i pokuša se ispričati. Ali Herb se umiješa... zato što ne želi izgubiti novoga cimera.

S10E19

Dva i pol muškarca X (19)

5.6. 15:05, RTL 2, 25 minutes

Dva i pol muškarca X (19)

Momci divljaju! Walden i Alan pokušaju razvedriti usamljenoga Herba, ali na kraju malo pretjeraju.

S10E20

Dva i pol muškarca X (20)

6.6. 13:55, RTL 2, 30 minutes

Dva i pol muškarca X (20)

Kad Jake prevari djevojku Tammy s njezinom 18-godišnjom kćeri Ashley, Alan i Walden nađu se u nezgodnoj situaciji.

S10E21

Dva i pol muškarca X (21)

6.6. 14:25, RTL 2, 25 minutes

Dva i pol muškarca X (21)

Alan je očajan kad Lyndsey prekine s njim. Walden se mora snaći i pomoći mu da opet stane na noge.

S10E22

Dva i pol muškarca X (22)

7.6. 14:35, RTL 2, 30 minutes

Dva i pol muškarca X (22)

Walden deprimiranog Alana potakne da promijeni izgled i opet počne izlaziti sa ženama. Alan se suoči s moralnom dilemom kad privuče udanu ženu.

S10E23

Dva i pol muškarca X (23)

7.6. 15:05, RTL 2, 25 minutes

Dva i pol muškarca X (23)

Iako je Walden s 22-godišnjim komadom, više ga privlači njezina iskusna baka Linda. Alan i Jake odlaze na putovanje da se zbliže kao otac i sin.

About show

Romantic

Nezávislému mužovi do života nečakane vstúpi jeho brat a 10-ročný synovec... Charlie (Charlie Sheen) je slobodný muž, ktorý má dom na pobreží, jaguára v garáži a priťahuje pozornosť krásnych žien, ktoré sa nepýtajú na cit. Jeho ľahkovážny a neformálny životný štýl je však narušený, keď sa k nemu nasťahuje jeho brat Alan (Jon Cryer) so svojím synom Jakeom (Angus T.Jones). Spolu títo dva a pol chlapi konfrontujú rôzne životné princípy a stoja pred mnohými životnými výzvami. A to im ustavične dýcha na krk ich večne kontrolujúca matka Evelyn (Holland Taylorová), Alanova odcudzená manželka Judith (Marin Hinkleová) a nemožno zabudnúť ani na Rose (Melanie Lynskeyová), ženu jednej noci a súčasnú susedku Charlieho, ktorá sa chce stať súčasťou jeho života a je ochotná pre to urobiť naozaj čokoľvek...(oficiální text distributora)