Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

S05E08 - Episode 8

19.3. 12:45
RTL 2
35 minutes

Prilikom odabira novog doma svaki kupac ima individualne zahtjeve i rijetko pristaje na kompromise jer dom je mjesto u kojem se želimo osjećati lijepo, ugodno i sigurno. Upravo stoga, Mirjana Mikulec oformila je tim stručnjaka koji će potragu za idealnim domom učiniti brzim, stručnim i efikasnim. U svakoj novoj epizodi „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ cilj je pronaći idealan dom za kupca nekretnine – obići će se tri lokacije koje odgovaraju klijentovim potrebama, a stručni tim će dati svoje osvrte na sigurnost i kvalitetu prostora, odnosno što se od pojedinog prostora može dobiti, koje su mu prednosti i mane i na što obratiti pozornost. Ponekad isti klijent i prodaje i kupuje nekretninu, ponekad pratimo kupnju prve nekretnine, a ponekad imamo neodlučan par koji niti nakon nekoliko predloženih nekretnina i ponuđenih 3D vizualizacija ne nalazi ono što želi. Kako bi emisija bila što interesantnija niti jedno rješenje, radovi ili završetak nije isti. Sve se prilagođava pojedinom klijentu. Dom bi trebao biti vaša oaza mira, u kojem se osjećate opušteno, a Mirjana Mikulec će se sa svojim timom pobrinuti da vaše ideje i zamisli pretvori i izvrši u ambiciozne projekte.

More information

Episodes

S03E01

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

29.3. 08:00, RTL 2, 35 minutes

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

Peta sezona potraga za domom i u petoj sezoni prati kandidate u jednoj od najvažnijih potraga, onom za nekretninom koja će postati njihov dom. Tržište nekretnina sve je izazovnije pa je pomoć stručnjaka uvijek dobrodošla, naročito kad je riječ o iskusnom i uigranom timu. Agenti koji traže nove nekretnine, arhitekti i dizajneri koji ih uređuju kako bi kandidati dobili što bolji dojam, ali i cijeli niz stručnjaka, vođeni Mirjanom Mikulec opet su tu. U ovoj sezoni čeka nas i nešto što do sada nismo imali - prvu potragu za nekretninom koju bi naš kandidat platio kriptovalutom. Budući da smo takvih upita već imali, Marko Grubišić, agent agencije „Mirjana Mikulec nekretnine“, kojeg ste upoznali u prošloj sezoni povezao se s Electrocoinom, pružateljem ove specifične vrste usluga. Još jedna od novosti koje vas očekuju u petoj sezoni su i nova lica u timu. Uz Mirjanu Mikulec, arhitekta Matka Šimića, agente Sonju Toš i Marka Grubišića, stiže i Karla Petric. Iako je već neko vrijeme dio našeg ureda, tek je nedavno skupila hrabrosti i pridružila nam se pred kamerama. Možemo reći, vrlo uspješno! Ako ste i vi u potrazi za domom, javite se timu emisije Tražimo dom na nekretnine@mmi.hr i budite dio nove sezone.

About show

Prilikom odabira novog doma svaki kupac ima individualne zahtjeve i rijetko pristaje na kompromise jer dom je mjesto u kojem se želimo osjećati lijepo, ugodno i sigurno. Upravo stoga, Mirjana Mikulec oformila je tim stručnjaka koji će potragu za idealnim domom učiniti brzim, stručnim i efikasnim.
U svakoj novoj epizodi „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ cilj je pronaći idealan dom za kupca nekretnine – obići će se tri lokacije koje odgovaraju klijentovim potrebama, a stručni tim će dati svoje osvrte na sigurnost i kvalitetu prostora, odnosno što se od pojedinog prostora može dobiti, koje su mu prednosti i mane i na što obratiti pozornost. Ponekad isti klijent i prodaje i kupuje nekretninu, ponekad pratimo kupnju prve nekretnine, a ponekad imamo neodlučan par koji niti nakon nekoliko predloženih nekretnina i ponuđenih 3D vizualizacija ne nalazi ono što želi. Kako bi emisija bila što interesantnija niti jedno rješenje, radovi ili završetak nije isti. Sve se prilagođava pojedinom klijentu. Dom bi trebao biti vaša oaza mira, u kojem se osjećate opušteno, a Mirjana Mikulec će se sa svojim timom pobrinuti da vaše ideje i zamisli pretvori i izvrši u ambiciozne projekte.