Fino i vino
Vodimo vas na otok Pag gdje su se okupili hrvatski JRE chefovi koji su zajedno s kolegom Pablom Sanchezom iz Španjolske sudjelovali na masterclassu na kojemu je glavna tema bila fermentacija i očuvanje ribe. Odlazimo potom u Rovinj u restoran Agli Amici u kojemu je uz spoj vrhunske gastronomije i pjenušavih vina najavljen prvi Sparkling Wine Fest Croatia. Vodimo vas i u Opatiju na drugi forum enogastronomije Kvarnera na kojemu su sudjelovali brojni ugostitelji, chefovi, vinari i proizvođači hrane, pa pogledajte koje se sve zanimljivosti i noviteti vežu za ovaj kraj. Kao šećer na kraju, tu je i premijerno predstavljanje novog vina vinarije Kozlović, a riječ je o Teran selekciji 2021.
Dodatne informacijeO emisiji
Vodimo vas na otok Pag gdje su se okupili hrvatski JRE chefovi koji su zajedno s kolegom Pablom Sanchezom iz Španjolske sudjelovali na masterclassu na kojemu je glavna tema bila fermentacija i očuvanje ribe. Odlazimo potom u Rovinj u restoran Agli Amici u kojemu je uz spoj vrhunske gastronomije i pjenušavih vina najavljen prvi Sparkling Wine Fest Croatia. Vodimo vas i u Opatiju na drugi forum enogastronomije Kvarnera na kojemu su sudjelovali brojni ugostitelji, chefovi, vinari i proizvođači hrane, pa pogledajte koje se sve zanimljivosti i noviteti vežu za ovaj kraj. Kao šećer na kraju, tu je i premijerno predstavljanje novog vina vinarije Kozlović, a riječ je o Teran selekciji 2021.