Sve o životinjama

Sve o životinjama

S02E01 - All About Animals

12.2. 06:12
HRT 3
22 minuta

BBC-jeva dokumentarna serija za djecu istražuje i otkriva mnogo zanimljivih činjenica i informacija o vašim omiljenim životinjama. Ali ovo nije obična dokumentarna serija o prirodi... Svaka je epizoda posvećena pojedinoj životinji i dočarava nam kako ona vidi svijet oko sebe. Upoznat ćemo njihove obitelji i prijatelje, saznati kakve im sve opasnosti prijete, gdje one žive i kako provode dane. Inteligentno i interaktivno računalo promatra životinje i odgovara na brojna pitanja, ruši predrasude i otkriva zanimljive činjenice te prikazuje fantastične snimke. Bilo da je u pitanju mlada vidra, mladunac nilskog konja, mlat ili afrički divlji pas, naučite više o tome kako se te životinje hrane, kada se bude i vole li više igru ili vrijeme radije provode u osami. Ova će vam serija pokazati da, iako su neke životinje možda veće, jače ili pametnije od drugih, svaka je od njih na svoj način jedinstvena. Produkcija: BBC Crvenom klokanu život je ispunjen zaigranim poskakivanjem. Ovo je priča o malenom Roganu i njegovoj obitelji crvenih klokana. Rogan će prvo morati svladati skakanje na svojim nespretnim nogama, a zatim će naučiti kako pobjeći gladnom dingu i kako pljuvanjem rashladiti prednje noge. Saznat ćemo i kako se klokani hrane cijele noći, kako se hlade domišljatim tehnikama, pa čak i kako se bave boksom. Moraju svladati zahtjevne vještine kane li preživjeti u australskom zaleđu. Hoće li to poći za rukom klokanu Roganu i hoće li postati prvak u boksu kao i njegov tata?

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
Dostupno za 3 sata
S01E01

Reino Animals

21.2. 06:08, HRT 3, 28 minuta

Reino Animals

Vrste superživotinja nalaze se u svakom kutku planeta, lete iznad najviših planina, trče po najvrućim ravnicama, rone u najdubljim oceanima… Pridružite nam se u potrazi za najimpresivnijim životinjama dok traje odbrojavanje koje će otkriti najbolju među zvijerima.

S01E06

Animal Kingdom

19.2. 13:29, HRT 3, 26 minuta

Animal Kingdom

Vrste superživotinja nalaze se u svakom kutku planeta, lete iznad najviših planina, trče po najvrućim ravnicama, rone u najdubljim oceanima… Pridružite nam se u potrazi za najimpresivnijim životinjama dok traje odbrojavanje koje će otkriti najbolju među zvijerima.

S01E08

Sve o životinjama (8)

20.2. 13:28, HRT 3, 27 minuta

Sve o životinjama (8)

Ova poučna BBC-jeva serija o životinjama istražuje svaki detalj njihova života i otkriva nam zanimljive činjenice o pripadnicima životinjskog svijeta. Vidjet ćemo svoj djeci omiljene žirafe, slonove, gorile, lavove, morske pse, nosoroge, tigrove, dupine, polarne medvjede, čimpanze, klokane, nilske konje, tuljane i brojne druge. Ali ovo nije obična serija o divljim životinjama. Svaka je epizoda nova istraživačka pustolovina. Životinje ćemo pomno motriti i otkriti neobične činjenice o njihovom svakodnevnom životu te drugim životinjama koje ih okružuju, bile one prijatelji ili neprijatelji. Priča se razvija kako učimo sve više o njihovu svijetu.

O emisiji

Ova poučna BBC-jeva serija o životinjama istražuje svaki detalj njihova života i otkriva nam zanimljive činjenice o pripadnicima životinjskog svijeta.
Vidjet ćemo svoj djeci omiljene žirafe, slonove, gorile, lavove, morske pse, nosoroge, tigrove, dupine, polarne medvjede, čimpanze, klokane, nilske konje, tuljane i brojne druge. Ali ovo nije obična serija o divljim životinjama. Svaka je epizoda nova istraživačka pustolovina. Životinje ćemo pomno motriti i otkriti neobične činjenice o njihovom svakodnevnom životu te drugim životinjama koje ih okružuju, bile one prijatelji ili neprijatelji. Priča se razvija kako učimo sve više o njihovu svijetu.