Sirova koža VI (4)

Sirova koža VI (4)

S02E01 - Rawhide 2

19.3. 14:01
HRT 3
50 minutes

Rowdy zadivi ljude svojom hrabrošću kad spasi odbjeglog konja u gradu. Tom je događaju prisustvovala i rančerica Louisa Hadley koja odluči namamiti Rowdyja da na njezinu ranču ukroti crnog pastuha koji je ubio svakoga tko ga je dosad pokušao jahati te osakatio njezinu kćer.

More information

Episodes

S03E01

Rawhide 3

30.3. 14:00, HRT 3, 51 minutes

Rawhide 3

Goničima se pridružuju atraktivna pjevačica Anne Danvers i njezin menadžer jer ona traži oca koji živi u tome kraju. Ali očev dom nalaze spaljen, a Gil Favor saznaje da su napadači bili iz odreda konfederacijske vojske koji se još bore u ratu koji je odavno završio.

Available in 6 days
S03E12

Rawhide

6.4. 14:00, HRT 3, 50 minutes

Rawhide

Usred velike prerijske oluje u kojoj se našlo krdo Gil Favor zapošljava Craiga Kerna, upravo otpuštenog iz vojne bolnice. Dok tjeraju stoku kroz oluju, Gil Favor uz pomoć Kernove zaručnice pokušava ga rehabilitirati unatoč divljim promjenama raspoloženja.

About show

Gil svojim ljudima zapovjedi da izvuku iz rijeke Bolivara Jaggera unatoč tome što na nogama ima okove i što je potegnuo sjekiru na njegove ljude. Odluči ga u najbližem gradu predati šerifu. Ali tada se pojave braća Harger spremni linčovati Jaggera koji je, tvrde, pretukao njihova oca i ubio šerifa.