Čarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje i posjet muzeju

Čarobna ploča - Svijet oko nas: Putovanje i posjet muzeju

S01E01 - Episode 1

19.3. 07:44
HRT 3
13 minutes

Svijet odraslih ima svoja pravila, kako ih slijediti uče vas Krešo i Mila! U novoj sezoni Čarobna ploča neće ostati u učionici, o bontonu učimo u restoranu, parku, ordinaciji i na pozornici! U prvoj epizodi o jutarnjoj higijeni u prvom dijelu, a u drugom pogledajte igrokaz o jelu. Krešine zgode izmamit će vam osmijeh na lice, a Mila je zadužena za pjesmice!

More information

Episodes

Available in 1 day
S01E03

Čarobna ploča - Svijet oko nas: Mobiteli, računala i hobiji (3)

2.4. 07:49, HRT 3, 17 minutes

Čarobna ploča - Svijet oko nas: Mobiteli, računala i hobiji (3)

Čarobna ploča svima će savjet dati: manje telefoniraj, a poruke skrati. Poruke se šalju kad je nešto hitno, nekoliko riječi, samo ono bitno. I ne odgovarajte sami na broj nepoznati! Uvijek pokažite poruku mami ili tati. Isto tako starije obavijesti kad želiš pred računalo sjesti. Svakako se naučite računalima služiti, no ne zaboravite se s prijateljima družiti. Ne brinite se, Mila i Krešo neće samo savjete dijeliti, i danas će vas nasmijati i razveseliti! Glume: Mila Elegović, Krešo Mikić, Dado Ćosić

About show

Pozivamo društvo da se pred ekranima skupi jer danas učimo kako se ponašati u grupi. Nasmijat će vas današnja priča u kojoj će Krešo glumiti vodiča. Mila će izvoditi bijesne gliste i nasmijavati Čarobnu ploču koja će glumiti turiste. Grupa će prvo po gradu šetati, a Mila će kasniti, brbljati, svima smetati. U muzeju će nam Krešo pokazati slike i skulpture, važna djela naše kulture. No ni to našu Milu ne zanima, na vrh glave popet će se svima! Krešo ne odustaje i ima ideju kako Milu naučiti bonton u muzeju. Kad si dio grupe, važno je znati uvijek se lijepo ponašati.
Glume: Mila Elegović i Krešo Mikić