Fino i vino
Donosimo priču o tekućem zlatu koje nastaje u istarskoj uljari Mate, koje je najvažnija svjetska publikacija, posvećena ekstra djevičanskom maslinovom ulju, Flos Olei ocijenila s maksimalnih 100 bodova. Pogledajte kakva je bila atmosfera na festivalu Dalmatinskih ikona na kojemu su svoja čuvena vina predstavile najpoznatije dalmatinske vinarije. Odlazimo potom u Split, u ribarnicu na dvije posebne večere održane u sklopu festivala Taste the Mediterranean. Doznajte sve o važnosti zbrinjavanja viška hrane o čemu se razgovaralo na prvoj konferenciji o svijesti nebacanja hrane. U vinskoj preporuci vas vodimo u Svijet vina gdje ćete doznati sve o povijesti i karakteristikama vina dviju talijanskih vinarija.
Dodatne informacijeO emisiji
Donosimo priču o tekućem zlatu koje nastaje u istarskoj uljari Mate, koje je najvažnija svjetska publikacija, posvećena ekstra djevičanskom maslinovom ulju, Flos Olei ocijenila s maksimalnih 100 bodova. Pogledajte kakva je bila atmosfera na festivalu Dalmatinskih ikona na kojemu su svoja čuvena vina predstavile najpoznatije dalmatinske vinarije. Odlazimo potom u Split, u ribarnicu na dvije posebne večere održane u sklopu festivala Taste the Mediterranean. Doznajte sve o važnosti zbrinjavanja viška hrane o čemu se razgovaralo na prvoj konferenciji o svijesti nebacanja hrane. U vinskoj preporuci vas vodimo u Svijet vina gdje ćete doznati sve o povijesti i karakteristikama vina dviju talijanskih vinarija.