Fino i vino
Uputili smo se na izlet do Slovenije kako bismo provjerili koja je tajna vinske sorte pinot noir. Obišli smo i manifestaciju u Zagrebu na kojoj su se predstavila vina Slavonije i hrvatskog Podunavlja. Doznali smo više o kulenu, ali i novoj knjizi koja se bavi ovom vrhunskom hrvatskom delicijom. Provjerili smo novitete jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom te smo naučili kako u vlastitom domu pripremiti vrhunsku tjesteninu.
Dodatne informacijeO emisiji
Uputili smo se na izlet do Slovenije kako bismo provjerili koja je tajna vinske sorte pinot noir. Obišli smo i manifestaciju u Zagrebu na kojoj su se predstavila vina Slavonije i hrvatskog Podunavlja. Doznali smo više o kulenu, ali i novoj knjizi koja se bavi ovom vrhunskom hrvatskom delicijom. Provjerili smo novitete jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom te smo naučili kako u vlastitom domu pripremiti vrhunsku tjesteninu.