Ružmarin i majčina dušica (1)

Ružmarin i majčina dušica (1)

11.7. 15:02
HRT 2
52 minute

Dvije zaljubljenice u vrtlarenje nađu se upletene u niz ubojstava. Serija koja je snimana na prekrasnim lokacijama puna je zabave, humora i napetosti koju će gledatelji dijeliti s dvjema prijateljicama dok one otkrivaju strast ne samo prema hortikulturi, već i prema rješavanju zločina. Kad ih spoji fatalna prometna nesreća za koju će Rosemary i Thyme sumnjati da nije nesretan slučaj, dvije će prijateljice otkriti da ih ne spaja samo ljubav prema vrtlarenju, već i strast za rješavanje zločina koja će ih izložiti mnogim neočekivanim opasnostima.

Dodatne informacije

O emisiji

Dvije zaljubljenice u vrtlarenje nađu se upletene u niz ubojstava. Serija koja je snimana na prekrasnim lokacijama puna je zabave, humora i napetosti koju će gledatelji dijeliti s dvjema prijateljicama dok one otkrivaju strast ne samo prema hortikulturi, već i prema rješavanju zločina.
Kad ih spoji fatalna prometna nesreća za koju će Rosemary i Thyme sumnjati da nije nesretan slučaj, dvije će prijateljice otkriti da ih ne spaja samo ljubav prema vrtlarenju, već i strast za rješavanje zločina koja će ih izložiti mnogim neočekivanim opasnostima.