Brzi vrtlar (Blackpool)

Brzi vrtlar (Blackpool)

S01E07 - Brzi vrtlar (Tooting)

21.11. 08:31
HRT 2
53 minuta

Ekipa odlazi u Tooting u južnom Londonu kako bi dosadni i umorni vrt vlasnice Zoe pretvorila u savršeni zabavni prostor pod vedrim nebom.

Dodatne informacije

Epizode

Season 2
S02E01

Brzi vrtlar II (dokumentarna serija)

29.11. 08:29, HRT 2, 50 minuta

Brzi vrtlar II (dokumentarna serija)

Da biste imali lijepo sređen, zdrav i funkcionalan vrt, ne morate biti stručnjak za hortikulturu, poruka je serije ”Brzi vrtlar”. Brzi vrtlar je vrtni dizajner Danny Clarke koji svojim idejama pomaže da vlasnici zapuštenih i nenjegovanih vrtova, pa čak i golih travnjaka te prostore za samo jedan dan (pa odatle i naslov Brzi vrtlar) pretvore u zanimljiva mjesta okupljanja i druženja u okružju najraznovrsnijih biljaka prilagođenih klimatskim i drugim uvjetima u vrtu. Dannyju Clarkeu u toj preobrazbi vrtova pomaže voditeljica Helen Skelton i mali ali vjerni dvojac, majstor AJ koji ima zlatne ruke i botaničarka Lou koja je najsretnija kad može nešto saditi. Uz njih, u svakoj emisiji je još dvoje pomagača, obično netko od prijatelja i obitelji vlasnika vrta koji se uređuje.

O emisiji

Voditeljica Helen Skelton i Danny Clarke odlaze u Blackpool da za samo jedan dan močvarni vrt Paula i Sare pretvore u lijepo utočište prepuno biljaka prilagođenih vlazi i vodom natopljenom tlu. Tu će se Paul i Sarah odmoriti u predahu između dva liječenja, a u preobrazbi vrta i mi ćemo mnogo naučiti o močvarnim biljkama.