David Skoko: Motor, loza, kuhača (Vladari dingača)

David Skoko: Motor, loza, kuhača (Vladari dingača)

16.12. 10:36
HRT 1
31 minuta

Chef David Skoko putuje na jug, na poluotok Pelješac, u posjet vinarskim obiteljima Matuško i Šegović. Saznat će zašto je strma lokacija pelješkog Dingača idealna za uzgoj plavca malog, što za Pelješčane znači Pelješki most i kako se vino čuva na dnu mora umjesto u podrumima. Malostonski zaljev ponudit će namirnice za predjelo, a ”veliko more”, koje gleda prema Italiji, ribu za glavno jelo.

Dodatne informacije

O emisiji

Chef David Skoko putuje na jug, na poluotok Pelješac, u posjet vinarskim obiteljima Matuško i Šegović. Saznat će zašto je strma lokacija pelješkog Dingača idealna za uzgoj plavca malog, što za Pelješčane znači Pelješki most i kako se vino čuva na dnu mora umjesto u podrumima. Malostonski zaljev ponudit će namirnice za predjelo, a ”veliko more”, koje gleda prema Italiji, ribu za glavno jelo.