Gora (hrvatska serija)

Gora (hrvatska serija)

S01E05 - hrvatska serija

11.7. 17:17
HRT 1
47 minuta

Na poziv zabrinute majke, čija kći Lea igra online igru i traži tragove po šumi, GSS kreće u potragu. Dok pokušava postati zvijezda, Lea se suočava se s online pritiskom i zlostavljanjem. Boris ostaje kod kuće pa Ozren grabi priliku da se dokaže na njegovoj poziciji. Ivana osjeća stres zbog pogreške na planinarskoj karti, a Slaven izbjegava odgovornost prema djevojci Tei. Proizvodnja: Antitalent za HRT 2023.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E04

Gora (hrvatska serija)

16.7. 17:16, HRT 1, 50 minuta

Gora (hrvatska serija)

Tijekom šetnje kartografkinja Ivana pronalazi nepoznat put koji vodi k špilji. Tamo zatekne nesvakidašnji prizor - šatorsko krilo, improvizirani kamin, krevet i osobne stvari. Članovi GSS-a uskoro upoznaju Tomu, špiljskog čovjeka koji već neko vrijeme živi kao pustinjak. Toma odbija pomoći i ne želi se vratiti se u civilizaciju. Pomažući Tomi, Slaven shvaća da možda nikad neće pronaći oca. Ivana nailazi na novu prepreku pred odlazak u Afriku, a liječnica Petra shvaća da, iako su na prvu dva suprotna svijeta, ona i Toma imaju sličnosti.

O emisiji

Bračni par Ana i Jure sa sinom Tomislavom i njegovom suprugom Nikom kreću na planinu. Izlet se uskoro pretvara u noćnu moru, pod njima se otvori zemlja i svaka je sekunda važna u akciji za koju je rijetko tko spreman.