Srca divljega Pantanala (2)

Srca divljega Pantanala (2)

S01E89 - Srca divljega Pantanala (89)

11.7. 02:40
HRT 1
44 minute

Jove shvati da je muškarac koji mu je pomogao zapravo starac s rijeke. Marcelo moli Tenórija da ne dopusti da Guta ode. Zuleika otkrije Guti da Marcelo nije Tenóriov biološki sin. Guta kaže Marcelu da nisu polubrat i polusestra. Jove se vraća kući. Irma i Mariana se svađaju jer je Mariana razgovarala s Trindadeom. Trindade kaže neke stvari Irmi, Alcidesu i Joveu. Zuleika govori Tenóriju o Mariji. On se naljuti i napije se. Ibrahim želi gurnuti Zéa Lucasa u politiku. Marcelo se iznenadi spoznajom i kaže majci da sve zna. Ari šalje Zéu Leônciju sliku Zéa Lucasa, a njega slika zaintrigira. Alcides i Nijema odlaze Juminoj kući.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E94

Srca divljega Pantanala (94)

18.7. 02:51, HRT 1, 45 minuta

Srca divljega Pantanala (94)

Zaqueu iznenadi sve na imanju kada kaže da je vidio Trindadeovu gitaru kako sama svira. Juma otjera Tenórija iz kolibe. Trindade kaže Tibériju da bi za njegovog sina najbolje bilo da on napusti imanje. Guta kaže Zuleiki da će predložiti Marcelu da napuste Pantanal. José Leôncio upozori Jovea na Jumu. Nijemoj nije ugodno zbog Marcelove i Renatove prisutnosti. Starac s rijeke prihvati Joveovu ispriku. Guta posjeti Mariju u Juminoj kolibi. Guti se ne sviđa kako mama živi i potiče je da sudski zatraži svoja prava. Jove i starac s rijeke ugledaju oca u čamcu i zovu ga na obalu.

S01E95

Srca divljega Pantanala (95)

19.7. 02:44, HRT 1, 45 minuta

Srca divljega Pantanala (95)

Guta potiče majku da zatraži svoja prava. Juma kaže Marcelu da Tenório želi kupiti njezinu zemlju. Jove ode do Jumine kolibe. Njih se dvoje poljube. Marcelo kaže Guti da se boji što će Tenório učiniti njemu i Zuleiki. Renato zažali jer je pucao u jaguara. Starac s rijeke kaže Mariji Marruá da je vrijeme da se jaguar odmori. I obeća da će on čuvati Jumu. Ari javi Zéu Leônciju da su ubili jaguara na njegovu imanju. Trindade rastuži Irmu kada joj kaže da se mora udaljiti od nje i sina. Marcelo kaže da je Tenório zlonamjerno radio protiv zemljovlasnika u Sarandiju. José Leôncio zamoli Arija da nađe odvjetnika. Irma sanja Zéa Lucasa. Roberto i Renato mole majku da kaže Tenóriju kako se oni žele vratiti u São Paulo.

S01E96

Srca divljega Pantanala (96)

20.7. 02:55, HRT 1, 44 minute

Srca divljega Pantanala (96)

Zaquieu prenese Trindadeovu vragovu poruku. José Leôncio vodi odvjetnicu Mariju Eugêniju kako bi razgovarala s Marijom. Maria Eugênia joj objasni što je nasilje u obitelji. Maria se rasplače. Zuleika kaže Tenóriju da pusti da se Renato i Roberto vrate u São Paulo, ali on to ne dopušta. Maria pristane da je odvjetnica Maria Eugênia zastupa tijekom rastave. Zaquieu uči Alcidesa o pravima LGBTQIA+ zajednice. Trindade kaže Irmi da mora otići kako bi zaštitio nju i dijete. Alcides kaže Zaquieuu da su prijatelji i da će ga poštovati. Zuleika i Tenório se prepiru. Ona kaže Guti da se boji za Marcelovu sigurnost ako Tenório sazna istinu.

O emisiji

Madeleine sjedne za stol sa Joséom Leônciom. Njezin otac karta u ilegalnom kasinu. Madeleinein dečko Gustavo dolazi u restoran kako bi odveo Madeleine. José Leôncio mu se suprotstavi. Madeleine otjera Gustava. José Leôncio i Madeleine se poljube. Mariana i Antero se brinu za kćer koja nije došla kući iz noćnog izlaska. Madeleine i José Leôncio su proveli noć zajedno u njegovoj hotelskoj sobi. U Pantanalu Gil i Maria ukrcaju se u Eugêniovu teglenicu. José Leôncio dolazi Madeleinenoj kući. Mariana je neljubazna prema njemu. José Leôncio zaprosi Madeleine. Ona pristane, a njezina majka Mariana puca od bijesa.