Srca divljega Pantanala (2)

Srca divljega Pantanala (2)

S01E87 - Srca divljega Pantanala (87)

9.7. 02:33
HRT 1
45 minuta

Zé Leôncio kaže Guti i njezinoj polubraći da bi htio razgovarati s Tenório prije nego što odgovori na upit o mogućem partnerstvu. Trindade kaže Irmi da osjeća da mu se više neće vratiti ako ode u Rio de Janeiro. Starac s rijeke kaže Jumi da je zabrinut za Jovea. Tenório i Zé Leôncio razgovaraju o poslu. Ibrahim predstavi Zéa Lucasa Ingrid i pozove ga na večeru kako bi ga upoznao sa svojim prijateljima. Irma se rastuži jer Trindade ne da da ode u Rio. Guta se brine zbog majke. Zé Leôncio ponosno govori o svojim sinovima, a Tadeu se osjeća izopćeno. Povjeri se Zefi.

Dodatne informacije

Epizode

Season 1
S01E96

Srca divljega Pantanala (96)

20.7. 02:55, HRT 1, 44 minute

Srca divljega Pantanala (96)

Zaquieu prenese Trindadeovu vragovu poruku. José Leôncio vodi odvjetnicu Mariju Eugêniju kako bi razgovarala s Marijom. Maria Eugênia joj objasni što je nasilje u obitelji. Maria se rasplače. Zuleika kaže Tenóriju da pusti da se Renato i Roberto vrate u São Paulo, ali on to ne dopušta. Maria pristane da je odvjetnica Maria Eugênia zastupa tijekom rastave. Zaquieu uči Alcidesa o pravima LGBTQIA+ zajednice. Trindade kaže Irmi da mora otići kako bi zaštitio nju i dijete. Alcides kaže Zaquieuu da su prijatelji i da će ga poštovati. Zuleika i Tenório se prepiru. Ona kaže Guti da se boji za Marcelovu sigurnost ako Tenório sazna istinu.

Dostupno za 8 sati
S01E97

Srca divljega Pantanala (97)

23.7. 02:58, HRT 1, 45 minuta

Srca divljega Pantanala (97)

Juma kaže Filó da više ne osjeća prisutnost duha Marije Marruá. Mariana kaže Mariji da ima pravo na pola svega što je pomogla da Tenório izgradi. Trindade se rastane s Irmom i odlazi kako bi udaljio vraga od svoga sina. Obeća da će se vratiti da ga vidi. Mariana tješi Irmu nakon Trindadeova odlaska. Tibério kaže da vjeruje kako je Trindade otišao protiv svoje volje. Érica kaže Zéu Lucasu da je pobacila. On napušta oltar jer se osjeća prevarenim. Alcides kaže Mariji da je Zaquieu postao bolja osoba. Zuleika vidi Gutu i Marcela kako spavaju zajedno. Starac je radostan jer se Zé Lucas vraća u Pantanal.

O emisiji

Madeleine sjedne za stol sa Joséom Leônciom. Njezin otac karta u ilegalnom kasinu. Madeleinein dečko Gustavo dolazi u restoran kako bi odveo Madeleine. José Leôncio mu se suprotstavi. Madeleine otjera Gustava. José Leôncio i Madeleine se poljube. Mariana i Antero se brinu za kćer koja nije došla kući iz noćnog izlaska. Madeleine i José Leôncio su proveli noć zajedno u njegovoj hotelskoj sobi. U Pantanalu Gil i Maria ukrcaju se u Eugêniovu teglenicu. José Leôncio dolazi Madeleinenoj kući. Mariana je neljubazna prema njemu. José Leôncio zaprosi Madeleine. Ona pristane, a njezina majka Mariana puca od bijesa.