Djevojke iz Berlina III (2)

Djevojke iz Berlina III (2)

S02E01 - Djevojke II (1)

8.7. 20:02
HBO 3
29 minuta

Premijera 2. sezone. Hannah pokušava okrenuti novi list te izlazi s novim dečkom (Donald Glover) i priređuje zabavu useljenja za novog cimera Eliju, ali teško je krenuti dalje kada još izigrava dadilju Adamu. Marnie dobiva loše vijesti na poslu, a posjećuje ju i mama (Rita Wilson), Shoshanna izbjegava Raya na zabavi, a preplanula Jessa vraća se s medenog mjeseca.

Dodatne informacije
S03E01

Djevojke iz Berlina III (1)

15.7. 20:00, HBO 3, 31 minuta

Djevojke iz Berlina III (1)

Božić donosi radosnu vijest da Monika i Joachim čekaju dijete. Nakon što je Caterina onesposobljena u prometnoj nesreći, Helga preuzima upravljanje plesnom školom i zapošljava argentinskog učitelja plesa. U međuvremenu, Helgin suprug, Wolfgang, obuzet je grižnjom savjesti nakon što se gay zatvorenik objesi. Wolfgang se osjeća odgovornim. Eva je sada postala uspješna vlasnica galerije, no brakom joj se provlače zabrinjavajuće tajne.

Dostupno za 33 minute
S03E12

Djevojke III (12)

22.7. 19:12, HBO 3, 30 minuta

Djevojke III (12)

U trećoj sezoni Hannah je u ozbiljnoj vezi s Adamom, a njih dvoje svili su zajedničko gnijezdo u Hanninu stanu. Hannah također pokušava rehabilitirati svoju spisateljsku karijeru i usredotočuje se na to da izruči svoju elektronsku knjigu svom ekscentričnom izdavaču. U međuvremenu, Marnie se prilagođava životu nakon naglog i traumatičnog prekida s Charliejem i precizno radi na tome da izgradi život koji smatra da zaslužuje. Blizu diplome, ponovno slobodna Shoshanna osmisli plan kako bi stvorila (barem na papiru) zdravu ravnotežu između tulumarenja i učenja. Nastavljajući svoj niz ometanja života svih oko sebe, Jessa se pojavi i sklopi neobično prijateljstvo s napadnom očinskom figurom. Tijekom 12 epizoda ove sezone prijateljstvo između djevojaka krhkije je nego ikad prije, dokazujući da je žensko prijateljstvo također vrsta ljubavne veze. Kao i uvijek, ljubav, život, seks i smrt mogu poremetiti zaobilazan put k zrelosti - i pojave se kad najmanje očekujete.

O emisiji

Monika i Joachim počinju imati ozbiljne probleme kada Monika pobaci i Joachim krivi sebe. Monika se s Freddyjem baca na skladanje pjesme za Hannelore Lay koja će pjevati na Eurosongu. Brak Eve i Jürgena Fassbendera ide još gore. Wolfgang donosi odluku da podnese ostavku i pokušava ublažiti svoju krivnju ispričavši Helgi što se dogodilo. Ona, pak, i sama nešto prizna. Ponovno se javlja Wolfgangova čežnja za Liebknechtom, odlazi ga tražiti.