Vjenčanje bez kraja

Vjenčanje bez kraja

19.3. 08:25
HBO 2
95 minutes
2020

Kad Philipp, Zazien najbolji prijatelj, pošalje pozivnicu na svoje vjenčanje, Zazie je šokirana saznavši da se želi oženiti zadrtom i zlobnom Franziskom. Zazie odluči učiniti sve što može da ga spasi od najveće pogreške u životu. Zazie živi sa svojim prijateljima, ženskarom Patrickom i dobrodušnim Antonom, u stanu. Svi troje potpuno su nesposobni biti u vezi. Pronalaženje prave ljubavi? Nema potrebe. Zazie je sigurna u to. Kad Philipp, Zazien najbolji prijatelj iz djetinjstva, pošalje pozivnicu na svoje vjenčanje, ona mjesecima zaglavi u prepunom poštanskom sandučiću. Kad Zazie napokon dobije pozivnicu, šokirana je saznanjem da je Philippovo vjenčanje planirano za sljedeći dan i da se želi oženiti zadrtom i zlobnom Franziskom. Franziska je definitivno pogrešna djevojka za Philippa! Zazie odluči učiniti sve što može da ga spasi od najveće pogreške u životu.

More information

About show

2020

Kad Philipp, Zazien najbolji prijatelj, pošalje pozivnicu na svoje vjenčanje, Zazie je šokirana saznavši da se želi oženiti zadrtom i zlobnom Franziskom. Zazie odluči učiniti sve što može da ga spasi od najveće pogreške u životu.
Zazie živi sa svojim prijateljima, ženskarom Patrickom i dobrodušnim Antonom, u stanu. Svi troje potpuno su nesposobni biti u vezi. Pronalaženje prave ljubavi? Nema potrebe. Zazie je sigurna u to. Kad Philipp, Zazien najbolji prijatelj iz djetinjstva, pošalje pozivnicu na svoje vjenčanje, ona mjesecima zaglavi u prepunom poštanskom sandučiću. Kad Zazie napokon dobije pozivnicu, šokirana je saznanjem da je Philippovo vjenčanje planirano za sljedeći dan i da se želi oženiti zadrtom i zlobnom Franziskom. Franziska je definitivno pogrešna djevojka za Philippa! Zazie odluči učiniti sve što može da ga spasi od najveće pogreške u životu.