Društvene igre

Društvene igre

27.5. 04:00
Cinemax
120 minutes
2020
Comedy / Drama

Grupa starih prijatelja u tridesetima okuplja se kako bi proslavila Mitzin rođendan na nostalgičnom vikendu u idiličnoj vili uz more. Otkrića, koja nisu trebala narušiti ravnotežu, tjeraju ih da preispitaju svoju prošlost i sadašnjost. Grupa starih prijatelja u tridesetima okuplja se kako bi proslavila Mitzin rođendan zabavom iznenađenja tijekom nostalgičnog vikenda u idiličnoj vili uz more – baš kao što su to radili kao tinejdžeri. Zabava odmah krene naopako s obzirom na to da slavljenica nije baš zadovoljna iznenađenjem. Ispostavilo se da je Mitzi upravo podnijela zahtjev za rastavu braka i veselila se mirnom vikendu. Napeta situacija dobiva novi zaokret kada Mitzina najbolja prijateljica u posjet dovede svog novog dečka koji je slučajno švedska filmska zvijezda. Poznato okruženje i stari rituali dopiru do srži grupe i tjeraju ih da zaborave da su odrasli. Otkrića, koja nisu trebala naštetiti ravnoteži, tjeraju ih da preispitaju svoju prošlost i sadašnjost.

More information

About show

2020
Comedy / Drama

Grupa starih prijatelja u tridesetima okuplja se kako bi proslavila Mitzin rođendan na nostalgičnom vikendu u idiličnoj vili uz more. Otkrića, koja nisu trebala narušiti ravnotežu, tjeraju ih da preispitaju svoju prošlost i sadašnjost.
Grupa starih prijatelja u tridesetima okuplja se kako bi proslavila Mitzin rođendan zabavom iznenađenja tijekom nostalgičnog vikenda u idiličnoj vili uz more – baš kao što su to radili kao tinejdžeri. Zabava odmah krene naopako s obzirom na to da slavljenica nije baš zadovoljna iznenađenjem. Ispostavilo se da je Mitzi upravo podnijela zahtjev za rastavu braka i veselila se mirnom vikendu. Napeta situacija dobiva novi zaokret kada Mitzina najbolja prijateljica u posjet dovede svog novog dečka koji je slučajno švedska filmska zvijezda. Poznato okruženje i stari rituali dopiru do srži grupe i tjeraju ih da zaborave da su odrasli. Otkrića, koja nisu trebala naštetiti ravnoteži, tjeraju ih da preispitaju svoju prošlost i sadašnjost.