Košarkaške veteranke

Košarkaške veteranke

19.3. 16:05
CineStar TV Comedy
100 minutes
2013

Skupina nezadovoljnih sredovječnih žena iz Teksasa, sve nekadašnje srednjoškolske košarkaške šampionke, izaziva trenutne, arogantne srednjoškolke državne prvakinje na niz igara kojima se skuplja novac za prevenciju raka dojke. Iskre lete dok ove marginalizirane žene ulaze u komične krajnosti kako bi se dokazale na terenu i izvan njega, te postale nacionalna medijska senzacija. Film o neobičnom košarkaškom timu podcijenjenih sredovječnih Teksašanki, bivših srednjoškolskih prvakinja, koje izazovu trenutačne srednjoškolske državne prvakinje kako bi prikupile novac za zaštitu od raka dojke. Iskre frcaju dok ove marginalizirane žene odlaze u komičnu krajnost kako bi se dokazale i na terenu i izvan njega, postale nacionalna medijska senzacija i stekle nov polet u životu.

More information

About show

2013

Skupina nezadovoljnih sredovječnih žena iz Teksasa, sve nekadašnje srednjoškolske košarkaške šampionke, izaziva trenutne, arogantne srednjoškolke državne prvakinje na niz igara kojima se skuplja novac za prevenciju raka dojke. Iskre lete dok ove marginalizirane žene ulaze u komične krajnosti kako bi se dokazale na terenu i izvan njega, te postale nacionalna medijska senzacija.
Film o neobičnom košarkaškom timu podcijenjenih sredovječnih Teksašanki, bivših srednjoškolskih prvakinja, koje izazovu trenutačne srednjoškolske državne prvakinje kako bi prikupile novac za zaštitu od raka dojke. Iskre frcaju dok ove marginalizirane žene odlaze u komičnu krajnost kako bi se dokazale i na terenu i izvan njega, postale nacionalna medijska senzacija i stekle nov polet u životu.