Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

Futuris (Pečenje boljeg kruha)

23.10. 00:27
Da Vinci Learning
3 minute

Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju

Epizode

0 Dostupne epizode
Dostupno za 7 sati
Epizoda

Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

23.10. 00:27, Da Vinci Learning, 3 minute

Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.

O emisiji

Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.