Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0
Futuris (Pečenje boljeg kruha)
23.10. 00:27
Da Vinci Learning
3 minute
Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.
Dodatne informacijeEpizode
0 Dostupne epizode
Dostupno za 7 sati
Epizoda
Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0
23.10. 00:27, Da Vinci Learning,
3 minute
Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0
Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.
O emisiji
Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.