Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

Futuris (Pečenje boljeg kruha)

1.7. 21:24
Da Vinci Learning
6 minuta

Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.

Dodatne informacije
Snimi
Snimi seriju

Epizode

1 Dostupne epizode
Epizoda

Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

1.7. 21:24, Da Vinci Learning, 6 minuta

Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0

Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.

O emisiji

Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.