Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0
Futuris (Pečenje boljeg kruha)
1.7. 21:24
Da Vinci Learning
6 minuta
Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.
Dodatne informacijeEpizode
1 Dostupne epizode
1.7. 21:24, Da Vinci Learning,
6 minuta
Futuris (Pečenje boljeg kruha) / 0
Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.
O emisiji
Može li hladna vodena magla poboljšati okus i strukturu kruha? Susreli smo se s prehrambenim tehnolozima iz Bremerhavena u Njemačkoj koji rade na potpuno novim tehnikama pečenja, na temelju ultrazvučne tehnologije.